Spazio LA's new office before & after

Our new office in North Hollywood is ready and we are so excited to show the amazing results! After a long time looking for the perfect location for our new headquarters, we came across an old rundown theater in the heart of the NoHo arts district. We immediately knew that even though the space needed a complete transformation, it was the ideal place for us. 
Within a little over 5 months, we completely gutted the theater, tearing down all walls, designing a new floor plan and even changing the roof, floors, windows, skylights and ceilings. The new space is now divided into two main areas: a front section facing the street that will soon become our boutique tile gallery in early 2018, and a main office area on the back with a complete kitchen, bathroom, pantry, 4 office rooms, a designers workspace and a large conference room.

 
 Before and after of Spazio La's new office

Before and after of Spazio La's new office

 

To achieve the bright and clean contemporary style, we added polished concrete floor throughout the entire space and custom frameless glass enclosures separating the different office areas. Architectural wall details were created to add focal points to the open floor plan, and elements such as exposed industrial style ducts, hidden led strip lights behind walls and a custom wallpaper application add interest and character to the space.

 Designer's area before & after

Designer's area before & after

 
Spazio LA new office banner view web edited.jpg
 
Spazio LA new office designers desk web.jpg
 
Spazio LA new office kitchen and entrance area web.jpg
 

Click bellow to check out all the images and before & after!